Vacature Keukenmedewerker Maasstadziekenhuis  

Voor FoodforCare, locatie Maasstadziekenhuis zoeken wij keukentoppers met een hart voor de zorg!

Minimaal zes keer per dag gaan we met onze gerechten langs bij patiënten. Als Keukenmedewerker zorg je, in een goede samenwerking met de voedingsassistent, vanuit de afdelingskeuken voor al dit lekkers. In deze rol hou jij je bezig met het klaarmaken van de maaltijden, het schoonhouden van de keuken en het op datum stickeren van producten.

Ben je enthousiast geworden? Lees dan verder!

Educational attainment

MBO/HBO

Location

           Rotterdam

Employment

part time

Salary

CAO contractcatering

Wij bieden jou:

  • Een leuke afwisselende baan binnen een gezellig team waar je inzet en je mening worden gewaardeerd.
  • Een dynamische werkomgeving bij een groeiend bedrijf.
  • Een dienstverband van 16,5 uur per week.
  • Vaste werktijden van 07.30 – 14.00 (ochtenddienst) & 14.00 tot 20.00 uur (middagdienst).
  • Een planning die ruim van te voren bekend is.
  • Ontwikkelingsmogelijkheden in de zorgsector binnen dit unieke voedingsconcept.
  • Een salaris tussen de €11,25 en €13,09 per uur, afhankelijk van ervaring.

 

We zoeken iemand die:

  • Affiniteit heeft met zorg en hospitality.
  • MBO/HBO werk- en denkniveau heeft.
  • Bekend is met de basisprincipes van voedselveiligheid.
  • Een gastgerichte instelling heeft; je bent verzorgd en representatief.
  • Betrokken is bij je collega’s en de afdelingen om samen de beste zorg te leveren.
  • Flexibel inzetbaar is, ook in de weekenden.
  • Bereid is om specifieke trainingen (voedselveiligheid, dieetleer, productkennis, gastvrijheid, etc.) te volgen.
"I was able to get started within a week!"
Ramona
"I like customer contact the most in my job."
Bart
"Together with my colleagues, we get it done every day."
Joost
"Coming up with good and healthy dishes is the most beautiful thing there is."
Gerben
Previous slide
Next slide

Who are we?

FoodforCare is the unique nutritional formula for good food and drink in healthcare. Patients are served small, tasty and tempting dishes at five to seven eating moments throughout the day. All dishes within FoodforCare have been specially developed with fresh and healthy ingredients and contain important nutritional values that are important for the individual patient and his / her recovery.

Het Maasstad ziekenhuis is een vooraanstaand ziekenhuis, gelegen in het mooie Rotterdam.
Het ziekenhuis streeft er naar topklinische en topreferente zorg te bieden waarbij opleiden, kwaliteit en veiligheid voorop staan. Hierdoor optimaliseren we onze zorg en vertrouwen patiënten zich aan ons toe. Het ziekenhuis biedt ruimte aan 550 bedden verspreid over 20 zorgafdelingen.

Share this vacancy

Apply directly