Hou jij van actief werk, ben je flexibel en werk je graag samen in een energiek team? Dan zoeken wij jou!
Bij TotaalVERS zorgen we er elke dag voor dat zorginstellingen, cateringlocaties en bedrijven op tijd en volledig worden beleverd met verse producten, maaltijden, diepvriesartikelen en kruidenierswaren. Samen met jouw collega’s houd jij het magazijn draaiende!
We zijn een groeiend bedrijf met een open, collegiale sfeer: hard werken wordt afgewisseld met humor en successen vieren we samen.
Werktijden & rooster
- Expeditie: 2 weken per maand 12:00 – 22:00 uur
- Orderpick: 1 keer per maand 21:00 – 06:00 uur
- Overige weken in overleg – flexibel en afwisselend!
Wat ga je doen?
- Goederen ontvangen en netjes inruimen.
- Orders picken en controleren.
- Bestellingen verzendklaar maken.
- Ondersteunen bij andere logistieke werkzaamheden.
Wie ben jij?
- Betrouwbaar en steekt graag de handen uit de mouwen.
- Fysiek fit en houdt van actief werk.
- Flexibel: ook beschikbaar in avonden, nachten en op zaterdagen.
- Minimaal 32 uur per week beschikbaar.
- Positieve instelling en echte teamplayer.
- Bereid om extra te geven als het nodig is.
Wie zijn wij?
TotaalVERS levert dagelijks de meest verse producten, maaltijden, diepvriesartikelen en droge kruidenierswaren aan zorginstellingen, cateringlocaties en industriële bedrijven. Ons team werkt hard om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd op tijd en met de hoogste kwaliteit producten worden bediend. Wil jij deel uitmaken van ons gedreven team? Dan komen we graag met jou in contact!
TotaalVERS is onderdeel van de Eetgemak Groep, de specialist in het bereiden en aanbieden van verse gerechten op maat. Eetgemak vindt zijn oorsprong in een groentewinkel in Wassenaar. Vandaag de dag voorzien wij met 750 medewerkers maar liefst 40.000 mensen per dag van een verse maaltijd. Bij de Eetgemak Groep geloven we dat ieder mens – ongeacht leeftijd, gezondheid, dieet of persoonlijke voorkeur – elke dag opnieuw moet kunnen genieten van (overheerlijke) verse gerechten. Wij koken dagelijks voor verschillende doelgroepen: ziekenhuizen en zorginstellingen maar ook kinderdagverblijven en mensen thuis. Dit doen wij vanuit onze keukens in Katwijk en Spijkenisse en wij werken ook in verschillende ziekenhuizen in het land zoals het Radboud ziekenhuis in Nijmegen, het Maasstad ziekenhuis in Rotterdam en de Haga ziekenhuizen in Den Haag en Zoetermeer.