Werkgebieden

Inpak

Zonder de juiste verpakking krijgen wij onze gerechten niet bij onze klanten. Bij de inpak afdeling zorgen we ervoor dat alles in de juiste verpakking verpakt wordt. Dit kan voor elke klant weer anders zijn dus of het nu een bakje van 200 gram, een bak van 2 kilo of een samengestelde maaltijd in een drievaksverpakking is. Binnen dit team zorgen wij ervoor dat dit snel gebeurt en binnen een gekoelde ruimte zodat de kwaliteit en houdbaarheid optimaal blijven.

Solliciteer binnen 1 minuut!

Orderpick

Per dag koken en verpakken wij ruim 30.000 gerechten. Dit wordt verdeeld over veel verschillende klanten. De orderpick afdeling zorgt er dan ook voor dat alle bestellingen van onze klanten worden verzameld en klaargezet zodat ze op transport kunnen naar de klant. Een mooie plek om veel meters te maken tussen alle mooie gerechten door, in een gekoelde omgeving zodat de kwaliteit en houdbaarheid optimaal blijven. 

Solliciteer binnen 1 minuut!

Keuken

Het kloppende hart binnen onze organisatie. Hier staan wij elke dag weer lekkere en verse gerechten te bereiden. Omdat wij binnen de Eetgemak Groep geloven dat ieder mens recht heeft op een goede maaltijd, koken wij ruim 300 verschillende recepturen per dag. Of het nu 2.000 kilo aardappelen zijn of een dieetmaaltijd voor een bewoner van een zorginstelling, alles wordt met dezelfde inzet en passie bereid.  

Magazijn

Zonder goede ingrediënten zijn wij nergens. Binnen het magazijn ligt dan ook een grote verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat wij elke dag weer al die verschillende gerechten kunnen koken. Hierin ben je het aanspreekpunt voor onze toeleveranciers maar ook voor de keuken bij het klaar zetten van alle ingrediënten voor de maaltijden die gekookt moeten worden.  

Solliciteer binnen 1 minuut!

Logistiek

Het bereiden van een lekker & vers gerecht is belangrijk. Zonder een goede logistieke dienstverlening krijgen wij onze gerechten niet op de juiste plaats van bestemming. Veel van onze levering doen wij nog zelf en hierdoor kom je op de leukste plekken. Van ziekenhuizen tot zorginstellingen en van kinderdagverblijven tot horecazaken. Dit zorgt voor een wisselende werkomgeving en voor veel leuke en verschillende gesprekken op de locaties waar wij leveren.  

Solliciteer binnen 1 minuut!

Buitendienst

Onder de buitendienst vallen verschillende functies maar iedereen houdt zich bezig met het optimaal bedienen van bestaande en potentiële klanten. Hierbij kun je denken aan commerciële rollen op het gebied van verkoop maar ook service verlenende rollen op het gebied van culinaire ondersteuning. 

Kantoor

Ons kantoor bestaat uit verschillende afdelingen die zich dagelijks bezig houden met het soepel laten lopen van een maaltijdenproductiebedrijf. Of het nu gaat om onze IT afdeling die ervoor zorgt dat de systemen blijven draaien, ons diëtetiek team dat ervoor zorgt dat onze gerechten voldoen aan de juiste richtlijnen of de financiële administratie die ervoor zorgt dat niet alleen onze medewerkers maar ook onze toeleveranciers tijdig betaald krijgen. 

FoodforCare

FoodforCare is dé unieke voedingsformule voor goed eten en drinken in de zorg. Patiënten krijgen op vijf tot zeven eetmomenten gedurende de dag kleine, smaakvolle en verleidelijke gerechten geserveerd. Alle gerechten binnen FoodforCare zijn speciaal ontwikkeld met verse en gezonde ingrediënten en bevatten belangrijke voedingswaarden die voor de individuele patiënt en zijn/haar herstel belangrijk zijn.

Stage

Wij geven studenten graag de kans om ervaring op te doen bij een maaltijdenproducent waar elke dag gekookt wordt om onze vele klanten te voorzien van een vers gerecht op maat. Er zijn dan ook verschillende plekken waar je ervaring op kunt doen binnen de Eetgemak Groep. Dit gaat van verkoop tot marketing, van productontwikkeling tot diëtetiek of van personeelszaken tot financiële administratie. Vaak vinden wij een passende plek voor enthousiaste studenten.   

Neem voor meer informatie contact met ons op of mail je motivatie en cv naar sollicitatie@eetgemak.nl o.v.v. stage aanvraag.