Ben jij iemand die liever in beweging is dan stilzit en energie krijgt van het samen klaarstomen van bestellingen?

Per dag koken en verpakken wij ruim 30.000 gerechten. Dit wordt verdeeld over veel verschillende klanten. De orderpick afdeling zorgt er dan ook voor dat alle bestellingen van onze klanten worden verzameld en klaargezet zodat ze op transport kunnen naar de klant. Een mooie plek om veel meters te maken tussen alle mooie gerechten door, in een gekoelde omgeving zodat de kwaliteit en houdbaarheid optimaal blijven. 

Wij zoeken een orderpicker die energie krijgt van actie en precisie. Jij zorgt ervoor dat bestellingen compleet en op tijd klaarstaan, zodat onze klanten altijd tevreden zijn. Je werkt gestructureerd, houdt van aanpakken en maakt samen met je collega’s het magazijn tot een goed geoliede machine.

Klaar om met jouw inzet te zorgen dat elke klant precies krijgt wat hij bestelt?

 

Dit ga je van ons krijgen

 

Dit ben jij

 

Wie zijn wij?

De Eetgemak Groep is dé specialist in het bereiden en aanbieden van verse gerechten op maat. Ons bedrijf vindt zijn oorsprong in een groentewinkel in Wassenaar. Vandaag de dag voorzien wij met 750 medewerkers maar liefst 40.000 mensen per dag van een verse maaltijd.

Bij de Eetgemak Groep geloven we dat ieder mens – ongeacht leeftijd, gezondheid, dieet of persoonlijke voorkeur – elke dag opnieuw moet kunnen genieten van (overheerlijke) verse gerechten. Wij koken dagelijks voor verschillende doelgroepen: ziekenhuizen en zorginstellingen maar ook kinderdagverblijven en mensen thuis. Dit doen wij vanuit onze keukens in Katwijk en Spijkenisse en werken wij ook in verschillende ziekenhuizen in het land zoals het Radboud ziekenhuis in Nijmegen, het Maasstad ziekenhuis in Rotterdam en het Haga ziekenhuis in Den Haag. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Katwijk.

Per dag koken en verpakken wij ruim 30.000 gerechten. Dit wordt verdeeld over veel verschillende klanten. De orderpick afdeling zorgt er dan ook voor dat alle bestellingen van onze klanten worden verzameld en klaargezet zodat ze op transport kunnen naar de klant. Een mooie plek om veel meters te maken tussen alle mooie gerechten door, in een gekoelde omgeving zodat de kwaliteit en houdbaarheid optimaal blijven.