De Eetgemak Groep is dé specialist in het bereiden en aanbieden van verse gerechten op maat. Ons bedrijf vindt zijn oorsprong in een groentewinkel in Wassenaar. Vandaag de dag voorzien wij met 500 medewerkers maar liefst 30.000 mensen per dag van een verse maaltijd.
Bij de Eetgemak Groep geloven we dat ieder mens – ongeacht leeftijd, gezondheid, dieet of persoonlijke voorkeur – elke dag opnieuw moet kunnen genieten van (overheerlijke) verse gerechten. Wij koken dagelijks voor verschillende doelgroepen: ziekenhuizen en zorginstellingen maar ook kinderdagverblijven en mensen thuis. Dit doen wij vanuit onze keukens in Katwijk maar wij werken ook in verschillende ziekenhuizen in het land zoals het Radboud ziekenhuis in Nijmegen en het Maasstad ziekenhuis in Rotterdam. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Katwijk.
Onze gerechten worden vanuit een wetenschappelijke benadering ontwikkeld en samengesteld door een team van ervaren koks, diëtisten en productontwikkelaars. De maaltijden kunnen eenvoudig op locatie worden bereid en/of geserveerd.
Binnen de Eetgemak Groep kiezen wij altijd voor kwaliteit. Niet alleen bij de keuze van onze ingrediënten, maar ook in onze manier van werken. De mensen die bij ons werken hebben liefde voor het vak en zetten zich in voor tevreden klanten die genieten van onze maaltijden, elke dag weer. Zo halen we altijd het beste eruit wat er in zit en dat zie je terug op tafel.
Wist je dat wij ook een erkend leerbedrijf zijn? Dit betekent dat wij diverse (mbo) studenten begeleiden bij hun leerbaan bij de Eetgemak Groep en zij op deze manier leren op school kunnen combineren met leren in de praktijk. Hierbij zijn opleiding en werk aan elkaar gekoppeld om kennis en ervaring op te doen. Wij bieden zowel voor de beroepsbegeleidende leerweg (bbl) als de beroepsopleidende leerweg (bol) plaatsen aan. Bel voor meer informatie met Eldert Meerkerk op 071-408 41 40.
Wil je meer weten over de Eetgemak Groep? Kijk dan deze video. Hierin krijg je een kijkje in onze keuken en hoor je onze collega’s over de organisatie en de dagelijkse gang van zaken binnen de Eetgemak Groep.